Behandelprogramma

 

Je doorloopt een individueel, actief behandelprogramma. Je krijgt praktische oefeningen en adviezen die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijks leven. Hierdoor wordt je je bewust van je eigen houding- en bewegingspatroon en ontdek je op welke punten je dit kunt veranderen en verbeteren.

De eerste afspraak

 

Wat moet ik allemaal meenemen?
Een legitimatiebewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs), een handdoek en de verwijzing van de huisarts of brief van de specialist, als je die hebt.


Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens onze eerste afspraak houden we eerst een anamnese gesprek waarin je vertelt wat de klacht inhoudt, of je al eerder klachten gehad hebt en spreken we beide onze verwachtingen uit. Tevens wordt een aansluitend oefentherapeutisch onderzoek gedaan, om een beter beeld te krijgen van jouw klacht. Daarna stellen we samen het behandelplan op.

Hoe zit het met mijn verzekering?

Kijk van te voren na in je polisvoorwaarden hoe je verzekerd bent voor oefentherapie en fysiotherapie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareren direct bij je verzekering. Als je niet verzekerd bent kunnen we je persoonlijk factureren.

 

Kan ik altijd afzeggen of verzetten?

Dit is uiteraard geen probleem. Laat het ons wel even weten via een telefoontje of email. Tot 24 uur voor de afspraak is dat gratis, daarna brengen we de behandeling wel in rekening.